addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Atelier de croșetat

***Ce?***
Vā invit la un atelier de croșetat, acest atelier este dedicat atât începătorilor cât și persoanelor care croșetează deja.
În cadrul acestui atelier mi-am propus să croșetăm împreună un breloc smiley face cu ochi mobili ☺ 

***Cu cine?***
Numele meu este Cardan Annamaria, am început să fac handmade de la varsta de 10 ani, am experimentat mai multe technici handmade însă cel mai mult mi-a placut croșetatul. Am început să croșetez amigurumi de 6 ani, iar de 5 ani particip la evenimente, ateliere și târguri de handmade.

Dețin o pagină de facebook cu lucrarile mele: https://www.facebook.com/crochetpal/ 

Prima apariție a fost pe site-ul webforcluj.ro in data de 30 Mai 2014: http://webforcluj.ro/si-bunica-recompensa-fiecare-reusita-cu-ceva-dulce-si-bun/ 

Ulterior, în data 4-6 martie 2016 a aparut un articol și în ediția de week-end a ziarului Adevărul. În data de 17 martie 2016 am participat la prima mea emisiune live la LookTV în emisiunea Ziua Bună, iar la câteva luni distanță, mai exact in data de 10 iunie 2016 am aparut la Antena 1 în emisiunea Observator Special. 

Puteți vedea aceste emisiuni accesând link-urile de mai jos:
https://www.facebook.com/ZiuaBunaTV/videos/1755407054693530/?hc_ref=PAGES_TIMELINE 
http://observator.tv/social/special-personaje-de-desene-in-versiuni-crosetate-179596.html 

Recent am deschis magazinul meu online pe Etsy shop https://www.etsy.com/shop/CrochetPalsCreations 


Cam atât despre mine. Aștept să ne vedem în cadrul atelierului de croșetat pentru a ne distra împreună!

***Cu ce?***
Ai nevoie doar de un ac de croșetat, multă răbdare, entuziasm și voie bună deoarece de restul mă ocup eu :)

***Când?***
Marți, 6 decembrie, de la 18:30 la Diverta Hubertus- Cluj

Locurile disponibile sunt limitate, în funcție de capacitatea sălii. Acestea se vor ocupa la fața locului după principiul “primul venit, primul servit”. Număr de locuri disponibile pe scaun: 15.

Pentru a ne asigura că vom acoperi cheltuielile pentru acest atelier, donația va fi obligatorie: 15 lei. Donaţia ta ajută incubator107Cluj să crească și ne răsplătește meşterul. 

Abonați-vă la newsletter pentru a fi la curent cu atelierele noastre (avionul din stânga jos): http://cluj.incubator107.com/

Join or login to comment.

5 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy