What we're about

INTEGRATIE, SMART CITY & DE DIGITAL SOCIETY

Deze meetup is gericht op professionals in IT (Architect, applicatiebeheerder, Informatiemanager, CTO / CIO, informatieadviseur, IT security expert, beleidsadviseur) en anderen die geïnteresseerd zijn in IT-integratie, het Smart City-concept en de digitale maatschappij.

We nodigen je graag uit om kennis en ervaringen te delen en om jouw integratievraagstuk mee te nemen naar deze meetup in Amsterdam Noord (vlakbij CS).

INSPIRATIE EN BRAINSTORMEN

In deze meetup willen we je inspireren om na te denken over de toekomst van IT in de maatschappij en de rol die je als IT-professional hierin speelt. We nodigen je ook uit om oplossingen voor uitdagingen in de digitale maatschappij te bedenken en deze met de groep te bespreken; hoe kun informatieveiligheid garanderen terwijl je ook steeds meer informatiebronnen aan elkaar koppelt? Welke informatie wordt er straks over míj gedeeld in de 'Smart City' Amsterdam? Wat als alle Open Data op één platform beschikbaar wordt gesteld aan developers?

DE BESTE OVERHEID

De meetup wordt georganiseerd door Enable-U, ICT-integratiespecialist. Enable-U streeft ernaar om de beste digitale overheid te realiseren in Nederland. En in de rest van de wereld.

Past events (2)

"Integratie is noodzakelijk."

Enable-U HQ

De dag van de Digitale Overheid

Enable-U HQ

Photos (1)