Past Meetup

Arc és hátraarc

Hosted by Irodalmi Szalon Meetup

Public group

This Meetup is past

13 people went

Jókai Anna Szalon

Iskola utca 28. · Budapest I.

How to find us

A Batthyány tértől (metró) gyalogosan két perc.

Location image of event venue

Details

Tíz nap az sok idő, lebeg ebben a félig álom valóságban. Mesélj, mi történt? Van már barátod? Milyen a kiképzés, milyenek a parancsnokok? Megeszel mindent? Mindent megeszek, a koszt jó, vannak barátaim, a kiképzés szakszerű. A válaszokból hiányzik a jelentem, az elvtárs, az értettem, itthon ezek a henye mondatok is megteszik. Anya karácsonyfát díszít, apa a konyhában cigizik, újságot olvas.

A lemur egy majomfajta. Madagaszkáron él, hasonlít az egérhez. De halott szellemet is jelent, a római legionáriusok azt hitték, a legyilkolt őslakosok szellemei rikoltoznak éjszakánként. Idei utolsó meetup-unkon Garaczi László lemur sorozatának harmadik darabja, az Arc és hátraarc című regénye a témánk (Magvető, 2010, 173 oldal) (http://kiadok.lira.hu/kiado/magveto/konyvek/arc-es-hatraarc/139392563).

A minimálisan elolvasandó 36 oldal elérhető online - kattints ide (https://www.lira.hu/upload/M_28/rek3/618874.pdf)!

Gyülekező 17:45-től, pontos kezdés 18 órakor!

Moderátor: Kozák Tibor, kulturális újságíró

Hozzájárulás: 1,600.- Ft / fő (tartalmazza a fogyasztást és egy könyvet). Kérünk, hogy pontosan kiszámolt összeggel érkezz!

Csak akkor jelentkezz, ha valóban eljössz! Az "Are you going? - Yes" jelentése az "ott leszek"! Ha bizonytalan az időbeosztásod, ne aggódj: a meetup határideje előtt néhány nappal emlékeztetőt kapsz, akkor eldöntheted, hogy tudsz-e jönni.

Az Irodalmi Szalon meetup bemutatkozó oldala, fontos tudnivalókkal: https://www.meetup.com/Irodalmi-Szalon-Meetup/about/