Past Meetup

Álmodtam neked - apák, bűnök, megbocsátás

This Meetup is past

14 people went

Details

"Találtam egy öreg Rakéta órát a papírok közt, lent a pincében, ha felhúzom kb. 7 percig mutatja a szeretetet apám iránt, de aztán mindig megáll. Kosz kerülhetett a fogaskerekek közé."

Két keményfejű könyv és szerző viaskodása a legfontosabb megértésért, már a szereteten túl.

Várunk az áprilisi meetupra, hogy apáinkról, kapcsolatainkról és a bennük tükröződő életünkről beszélgessünk két könyv által:

1) Györe Balázs: Halottak apja (olvasandó oldalak: 3-20, 62-73,[masked])

2) Spiró György: Álmodtam neked (olvasandó elbeszélések: Apámmal meccsen, Álmodtam neked, Munka arany, Hónom alatt a dossziéval) A teljes kötet elérhető a Digitális Irodalmi Akadémián: https://bit.ly/2GIc3jG

A meetup tagjai elérhetik egyben a kiválasztott oldalakat: http://bit.ly/ISZM_GYORE_SPIRO

Figyelem! Aki teheti írjon egy-egy apai mondatot, ami nagyon megragadta, ami őszinte volt, számára fontos, legyen az egy szó, vagy egy ölelés, vagy egy alapos dorgálás a jó érdekében. Szívesen fogadjuk a mondatokat akár név nélkül, inspiráljon benneteket a két szöveg, amit választottunk!

Gyülekező 17:45-től, kezdés 18 órakor!

Moderátor: Kozák Tibor, kulturális újságíró

Hozzájárulás: 1,600.- Ft / fő (tartalmazza a fogyasztást és egy könyvet). Kérünk, hogy pontosan kiszámolt összeggel érkezz!

Csak akkor jelentkezz, ha valóban eljössz! Ha bizonytalan az időbeosztásod, ne aggódj: a meetup határideje előtt néhány nappal emlékeztetőt kapsz, akkor eldöntheted, hogy tudsz-e jönni.

Az Irodalmi Szalon meetup bemutatkozó oldala, fontos tudnivalókkal: https://www.meetup.com/Irodalmi-Szalon-Meetup/about/