UX Meetup Zagreb #23 — Portfolio review edition

This is a past event

99 people went

Location image of event venue

Details

Prije ljetne pauze pozivamo vas na neformalno druženje u Cafe u Dvorištu. Odlučili smo pokrenuti networking događanja sa stručnim recenzijama radova s ciljem da svi zainteresirani kolege dobiju povratnu informaciju za svoj rad. Ujedno je prilika za upoznavanja i umrežavanja s kolegama.

Predstavite svoj portfolio ili pojedinačne projekte, neovisno u kojoj fazi se nalaze. Zatražite savijet, diskutirajte o odlukama koje ste donijeli ili koje tek trebate donijeti.
Prokomentirajte općenito vaš portfolio i saznajte što je važno za dobru prezentaciju radova.

Možete računati na direktne komentare i sugestije u smjeru unapređivanja prezentacije, svog rada ili pojedinačnih rješenja.

Ovo druženje iskoristit ćemo za najavu ovogodišnjeg istraživanja te predstaviti i objaviti anketu "Budućnost dizajna 2019."

Recenzenti:

- Marina Jukić, Infinum
- Fran Mubrin, 404
- Gasper Sopi, Hyperactive
- Mario Šestak, Bornfight
- Ivan Bjelajac, Bien
- Vladimir Končar, Five

Za sve sudionike ekipa Digital Lab.in-a, partneri ovog meetupa, osigurali su posebne pogodnosti. Svi sudionici koji predstave svoj rad ili potraže savijet, ulaze u izbor za dvije besplatne karte za konferenciju.

Za sve sudionike meetupa koji planiraju na neku od radionica na konferenciji - kupnjom Regular Ticketa - osiguravaju besplatni Workshop ticket.

Uz još nekoliko iznenađenja pozivamo vas da nam se pridružite, a sve detalje ćemo podijeliti u uvodnom dijelu meetupa.

Vidimo se!Raspored:

18:00 - 18:10 Warmup
18:10 - 18:20 Dobrodošlica, uvod i najava ankete "Budućnost dizajna 2019."
18:20 - 18:30 Predstavljanja recezenata
18:30 - 20:00 Portfolio recenzije / networking
20:00+ Druženje

Napomena: osim RSVP-a na meetup event, pri dolasku potrebno se javiti organizatorima i upisati na listu.Organizator Meetupa — IxDA Croatia

Partneri #23 UX Meetupa

Digital Lab.in je dvodnevna ICT konferencija koja se održava u Labinu od 27. do 28. rujna, a koja dovodi vodeće predavače iz web, mobile i software dizajna i developmenta. Uz predavanja organiziraju profesionalne radionice, networking i nezaboravan party! Poznati frontend arhitekti, kod čarobnjaci, dizajn specijalisti i kod mentori iz cijelog svijeta dolaze kako bi održali radionice i govore o zadnjim tehnologijama i praksama iz IT industrije. Ove godine dolaze 11 speakera i održavaju 5 radionica iz područja fronteda, dizajna i backenda. https://digitalab.in/

Netokracija je vodeći nezavisni, regionalni magazin za sve koji žive za, na i od interneta – posvećen digitalnom poslovanju (i startupima), marketingu i kulturi. Ove godine slavi svoj 10. rođendan, uz internetsku zajednicu i povezane industrije koje prati od njihovih digitalnih početaka. https://www.netokracija.com/

Cogito Coffee je specijalizirana pržionica vrhunske kave i edukacijski centar namijenjen savjetovanju i edukaciji profesionalaca u industriji kave. https://www.cogitocoffee.com/