addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Hvordan jobbe som interaksjonsdesigner­ i smidige prosjekter?

 • Jan 19, 2011 · 6:00 PM
 • This location is shown only to members

Stadig flere designere jobber i smidige prosjekter, men det er fortsatt slik at mange synes det er en vanskelig omstilling. Gjennomføring av prosjektet er annerledes og de tradisjonelle leveransene endrer seg, samtidig som det er mindre tid til analyse. Vi ser på hva det betyr å være en interaksjonsdesigner i en smidig hverdag. Dette gjør vi ved å dele av våre erfaringer fra flere års deltakelse i smidige prosjekter. Vi legger også opp til at du skal få stille spørsmål og dele egne erfaringer. Foredragsholdere:
Klara Vatn er seniorkonsulent og interaksjonsdesigner i BEKK. Siden 2006 har hun jobbet i mer og mindre smidige prosjekter, for det meste innen offentlig sektor. Klara er sertifisert som Scrum Master (CSM).
Ram Yoga er seniorkonsulent innen brukervennlighet og design i Steria. Offisielt har han jobbet som interaksjonsdesigner i smidige prosjekter i mer enn tre år, men uoffisielt har han jobbet smidig mye lenger.
NB: Foredraget starter på slaget 18:00. Basert på tilbakemeldinger har vi flyttet møtet én time frem, droppet pausen i midten og sløyfet det akademiske kvarter. Etter foredraget blir det tid til pils og prat på studentpub'en til NITH.

Join or login to comment.

 • Klara V.

  Her er presentasjonen fra i onsdags: http://slidesha.re/fJPQBL Den gir nok mest mening om man var der. Annars er det bare å ta kontakt med mig eller Ram om dere lurer på noe eller har lyst å diskutere videre!

  January 24, 2011

 • Thea Steen H.

  Kjempenyttig og inspirerende foredrag!! Supert å høre om erfaringer og hva Klara og Ram har funnet ut at fungerer best. Fikk gode, praktiske råd, som jeg gleder meg til å bruke, og god innføring i hvordan man tenker smidig når man interaksjondesigner. Det var fin balanse av slides og prat. Bra dialog på slutten, også. Kunne gjerne vært enda mer av det. Synes Ram og Klara svarte bra på spørsmålene som dukket opp.

  January 20, 2011

 • Sara J.

  It was really useful for me to attend this time. The only downside was in the end of the presentation where some issues were discussed in plenum, revealing that it's not so easy to know how to deal with interaction design integrated in the scrum methodology in real life projects.

  January 20, 2011

 • Hans A. H.

  Nyttig å høre andre sine erfaringer, hvilke utfordringer de har møtt, og særlig hvordan de har løst dem

  January 20, 2011

 • Lin S.

  Jeg synes desverre ikke det var så mye nytt.
  Jeg savnet mer dialog og diskusjon rundt hva deltagerne har lykkes med/ikke lykkes med.
  Det virket som om det var mange med gode ideer rundt i salen. Siden stedet man dro etterpå var så stappfullt var ikke det noe godt sted å fortsette dialogen.
  Selve foredragene var gode, mange fine betraktninger og noen få konkrete råd.
  Ville gjerne hatt presentert et gitt prosjekt der man har lykkes, og fått vite hvorfor.

  January 20, 2011

 • Cecilie T.

  Veldig spennende tema, gøy å høre andres erfaringer.

  January 20, 2011

 • Fredrik M.

  @Ingjerd: Vi økte kapasiteten, alle på ventelisten er nå flyttet over til deltakerlisten.

  January 19, 2011

 • Ingjerd J.

  Er det en ventelste her? :)

  January 18, 2011

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy