addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Tjenestedesign

 • May 11, 2011 · 6:00 PM

Castilnano Simoons & Lars Georg Teigen, Making Waves

Hvordan bruke servicedesign-metode i strategiprosjekter?

Castilñano Simoons og Lars Georg Teigen fra Making Waves viser hvordan de har integrert servicedesign-metode i et strategiprosjekt for en varehuskjede. Castilñano Simoons jobber hos Making Waves som interaksjonsdesigner og har bl. a  gjennomført en servicedesign-workshop på Yggdrasil 2010, og vært lead speaker på Service Design Jam Oslo 2011.
Lars Georg Teigen er en av grunnleggerne av Making Waves og jobber med ledelse og forretningsutvikling i digitale kanaler, innovasjon og konseptutvikling, samt forbrukeradferd og sosiale medier.

www.makingwaves.no

---

Jonathan Romm, At-One, AHO

Institutt for design (IDE) ved AHO har langvarig erfaring med utvikling av tjenestedesign/service innovation gjennom forskingsprosjektet AT-ONE. Instituttleder Jonathan Romm vil presentere hvordan IDE har jobbet med utvikling av fagområdet Service design gjennom undervisning, forskning, utvikling og formidlingsaktivitet. Før han ble ansatt på AHO har han i fire år arbeidet med design og utvikling av tjenester og medieformater i DR (Danmarks Radio – som tilsvarer NRK i Norge). Jonathan har vært diplomsensor på AHO i tre år og har siden undervist og hatt kursansvar på AHO i masterstudiokurset Service design på Institutt for design (IDE).

www.service-innovation.org/

---

Lavrans Løvlie, Live|Work

Service Thinking

Når tjenester blir designet i siloer i en bedrift, opplever brukerne at de ikke henger sammen. Lavrans vil prate om strategier for å dra designerne opp av siloen og vise eksempler fra inn- og utland på hvordan vi kan bruke design for å skape mer helhetlige tjenesteopplevelser.

www.livework.co.uk

Join or login to comment.

 • A former member
  A former member

  Jeg synes dette var veldig nyttig samling, spesielt 1 og 3 foredrag. Foredrag 2 IDE var vel litt mer en "sales pitch" som ikke bidro i samme grad som de andre.

  May 12, 2011

 • Jan-Erik V.

  Knall!

  May 12, 2011

 • Dominika P.

  inspiring :)

  May 12, 2011

 • Sylvi L.

  Interessant å vite mer om hvordan TS brukes som metode i praksis til å forbedre designprosessen av digitale produkter. Blir spennende å følge med videre.

  May 12, 2011

 • Odd-Wiking R.

  Bra og inspirerende!

  May 12, 2011

 • A former member
  A former member

  Very inspiring presentations :)

  May 12, 2011

 • Line

  Veldig inspirerende:)

  May 12, 2011

 • Nina L.

  Jeg kunne hørt på Lavrans Løvlie i evigheter :)

  May 12, 2011

 • Thea Steen H.

  Veldig lærerik og inspirerende!

  May 12, 2011

 • Niklas M.

  Vi har reservert bord på Oslo Mekaniske etter arrangementet for de som ønsker å fortsette den gode praten der. Vel møtt!

  1 · May 2, 2011

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy