addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Meg Pickard om byggestenene i sosiale medier

 • Oct 1, 2008 · 6:00 PM
 • This location is shown only to members

Meg Pickard er
Guardians
Head of Communities and User Experience og kommer til oss i oktober for å snakke om de tre essensielle komponentene i sosiale medier, nettsamfunn og web 2.0.
Community, conversation and collaboration: how digital publishers are making media social. The talk will include a look at the essential components of social media plus methods for effectively developing and managing community activity on any site, but with a particular focus on content-rich organisations. I'll also be discussing the differences between community and social media activities and strategies. Med bakgrunn i sosialantropologi og ti års weberfaring fokuserer Meg på sosiale medier, brukeropplevelse og produktstrategi. Blant hennes oppdragsgivere finner vi BBC, National Trust, Oxfam og Nokia, og hun har lang erfaring som produkteier i smidige prosjekter. Les mer om
Meg Pickard og
hennes synspunkter. UXnet takker
BEKK for sponsing av Meg Pickards presentasjon. Takket være sponsorer som
BEKK kan vi hente inn foredragsholdre fra inn- og utland for å dele ferske erfaringer, ny innsikt og for å gi et kritisk blikk på utviklingen både på nettet og i våre respektive fagområder. Om din bedrift ønsker å bidra til den faglige debatten, ta kontakt med Fredrik Matheson for å høre mer om sponsormulighetene. Her blir det trangt om plassen, så meld deg på tidlig.

Join or login to comment.

 • Dag T.

  Great inspiration, and very pleasent way of presentation. Knowledgeable, funny and relaxed. If only there were more time for questions...

  October 3, 2008

 • Dag T.

  Great inspiration, and very pleasent way of presentation. Knowledgeable, funny and relaxed. If only there were more time for questions...

  October 3, 2008

 • Annette K.

  great and timely subject, brilliant visual. I would love that presesntation to trigger my memory (pdf - i'm nor out to steal :)

  October 2, 2008

 • Ram Y.

  Kjempebra foredrag.

  October 2, 2008

 • A former member
  A former member

  I really liked Pickard's talk. I didn't really learn much (I've been working with these themes for several years), but she was an excellent presenter and nice to have my own opinions about social media confirmed. Thumbs up for those who invited her.

  October 2, 2008

 • Eli T.

  Meg Pickard holdt et glimrende foredrag. Dette var interessante tanker fra noen som har holdt på med sosiale medier en god stund. Det var lærerikt å se hvordan hun satte brukeres ulike tilnærming til innhold inn i et system hun kalte "The User Engagement Cycle".

  October 2, 2008

 • A former member
  A former member

  Faglig veldig interessant. Også interessant at det er mye av de samme tankene som ble tenkt om communities på slutten av nittitallet, men bare mer presist og basert på erfaring.

  October 2, 2008

 • Vegard S.

  Engaging and informative.

  October 2, 2008

 • marianne

  Spennende å høre om Guardian's erfaringer... og fint med en foredragsholder som er så solid forankret i fag og domenet hun jobber med. For meg er innholdsdrevne kommersielle nettesteder ytterst relevant. Dessuten var hun fin å høre på!

  October 2, 2008

 • Berit B.

  She had some very interresting points of view. Inspiering and mind catching, hmmm...

  October 2, 2008

 • A former member
  A former member

  Interesting models on social media, also usable for other digital solutions (perhaps as a natural integration). Worthwhile and useful info, good speaker

  October 2, 2008

 • Håvard A.

  kunn evært litt mer konkret på hva som funker/ ikke funker

  October 2, 2008

 • Nina V.

  Veldig bra foredrag! Kjempeflink å snakke, og jeg synes spesielt at hun hadde gode eksempler og brukte gode ananlogier som gjorde det lett å forstå hva hun mente. Interessant også at hun snakket generelt og ikke bare relaterte alt til sin arbeidsgiver.

  October 2, 2008

 • A former member
  A former member

  Interessant, men kanskje lite nytt? Vel verdt turen!!

  October 1, 2008

 • Henrik W

  Uhøytidelig, inspirerende og nyttig! Både foredraget og etterpåpraten.

  October 1, 2008

 • Ingebjørg Ø.

  She inspired me, and it was very useful for the work I am doing right now.

  October 1, 2008

 • Jakop B.

  Good topic, competent and good speeker

  October 1, 2008

 • Igor

  Very interesting presentation, presented very nicely. I miss somewhat more examples in other types of organizations them press.

  October 1, 2008

 • Lucas H. W.

  En sympatisk og innsiktsfull dame med interessante perspektiver på sosiale medier. Dette var spesielt interessant for meg som jobber med sosiale medier i VG. Jeg kommer definitivt til å følge Guardian og Meg fremover.

  October 1, 2008

 • Lars G. T.

  Hei - Team Secondbrain gleder seg til i kveld. Ser at det begynner klokken 18:00. Betyr det at Meg Pickard er på scenen da, eller blir det mingling i en times tid først?

  October 1, 2008

 • Fredrik M.

  BEKK sponser et større lokale på DogA og vi har fjernet plassbegrensningen. Nå er det bare å melde seg på!

  September 15, 2008

 • Fredrik M.

  Meg Pickards foredrag ble "utsolgt" på under et døgn, men vi kommer til å be alle som har meldt seg på om å bekrefte at de faktisk kommer i slutten av september.

  September 5, 2008

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy