Past Meetup

Content Meetup: Hvordan jobber vi med innhold i 2013?

Location visible to members

Details

I samarbeid med Netlife Research (http://netliferesearch.com/) presenterer vi Content Meetup, et møtested for webredaktørene og innholdsfolket. Første møte er 24. januar og etter møtet fortsetter vi diskusjonen hos Netlife i Stenersgata 8. Her blir det pizza og forfriskninger.

Vi har nå sikret oss NITH-auditoriet med god plass, så det er bare å melde seg på!

Nye Gjensidige.no

Gjensidiges webredaktør Lisa Kjelstad presenterer hvordan de jobbet med innhold, med særlig fokus på tekst, til nye Gjensidige.no (http://www.gjensidige.no/). Nettstedet har startet en heftig og engasjert debatt på iallenkelhet (http://iallenkelhet.no/2012/12/07/nye-gjensidige-no-og-manglende-tilgjengelighet/), Kjøkkenfesten (http://www.kjokkenfesten.no/2012/12/04/modig-annerledeshet-nye-gjensidige-no/) og BEKK OPEN (http://open.bekk.no/gjensidige-no-ett-annerledes-nettsted/).

Webredaktørenes utfordringer i 2013

Netlife Research har undersøkt hvor skoen trykker mest for webredaktører rundt omkring i Norge og presenterer resultatene.

Hva er Content Meetup?

Vi ønsker å samle engasjerte innholdsfolk til diskusjon om hva slags innhold som er effektivt, lønnsomt og som trigger brukerne.

På våre møter vil vi dele høyst forskjellige erfaringer med innholdsstrategier, snakke om hvordan vi skriver tekster, forvalter og arkiverer innhold, bruker publiseringsverktøyene våre, håndterer publisering på tvers av kanaler, gjennom beste praksis for mikrotekster, webskjemaer, feilmeldinger og fortelle hvordan vi gjør nettstedene våre brukandes på mobilen.

Vi gleder oss. Velkommen til Content Meetup!