addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Yann S.

Location:

Oslo
Hometown: Oslo

Member since:

January 11, 2011

Networks

Hvilken rolle beskriver deg best? | What role best describes what you do?

UX-designer

Hva er dine faglige interesser? | What are your professional interests?

Brukertesting og prosessen rundt dette. Prosessen i smidige utviklingsprosjekter.

Hvor lenge har du jobbet med brukeropplevelse e.l. | How long have you worked with UX, etc?

Jobbet med det i 3 år, men tre år med å få solgt inn konseptet i min nåværende jobb, men det er først det siste to årene jeg har jobbet med brukeropplevelse. Har solgt inn rollen som UX-designer i 2012.

Introduction

Jobber i forlag mot det digitale, og holder på å selge inn rollen som interaksjonsdesigner­/ UX designer. Har bakgrunn som interaktiv utvikler (flash for det meste) og usability engineer.


People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy