addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

FINN.no søker Leder for Interaksjonsdesign & Konseptutvikling

From: Dag Olav N.
Sent on: Sunday, January 20, 2013 10:45 PM

Vil du sette ditt preg på noe alle har en mening om?

 

FINN.no søker Leder for Interaksjonsdesign & Konseptutvikling

 

 

Kanskje du allerede har sett denne stillingen i sosiale medier og tenkt at den hørtes interessant ut, men har du søkt?

 

Vi er nå midt i en stor transformasjon til å bli en multikanal tjeneste. Vi trenger derfor en sterk og dyktig person til å lede Design & Konsept avdelingen i denne prosessen. For rett person er dette en unik mulighet til å sette sitt preg på Norges mest brukte og mest populære markedsplass. Tør du la den gå forbi…? :-)   

 

 

Mer informasjon om stillingen finner du på http://www.finn.no/finn/job/management/object?finnkode=39287253   

 

Er du nysgjerrig og har lyst til å høre mer, ta kontakt med undertegnede for en prat. Jeg ser frem til å snakke med deg.

 

 

Med vennlig hilsen

 

Dag Olav Norem

Produktdirektør

[masked] / [address removed]

 

 

 

FINN.no


FINN.no har på sine 12 år rukket å få praktisk talt hele Norges befolkning som fornøyde brukere. Det er vel ikke utenkelig at akkurat du har svidd av en time eller tre her også?

Slikt blir det fornøyde eiere av, og etter hvert 350 engasjerte medarbeidere som sitter samlet i Oslo sentrum. Markedsplassen vår er en braksuksess, men vi har ingen planer om å bli late og fornøyde av den grunn. FINN er en viktig del av mediekonsernet Schibsted og består av markedsplassene eiendom, bil, jobb, torget, reise og oppdrag.

 

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy