addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Vil du jobbe i Norges mest fremoverlente designavdeling?

From: IxDA Oslo C.
Sent on: Wednesday, February 12, 2014 3:37 PM

Hei du!

Er du lei av å sitte på langtidskontrakt hos store kunder, eksempelvis på en strand på Lysaker? Eller gå i lange møter med andre innleide folk som heller ikke har mandat til å ta beslutninger? Hva med å lage presentasjoner i verktøy som ikke er i stand til å endre eller inspirere noen?

Er du lei av å bruke slitte buzzwords og lage milevis med wireframes for å overbevise en kunde som skal bruke et halvår på å bestemme seg?

Kjenner du at du dør litt hver gang du hører ordet intranett? Er hver dag litt for lik dagen før og minner deg mer og mer om et bilde av Pushwagner? Er du mer enn bare litt trøtt?

Våkn opp! Du ønsker jo å gjøre en forskjell og drømmer om at dine ideer og ditt arbeid blir eksponert for millioner av brukere. Hver dag! Du vil se produkter du har laget bli brukt flere ganger på vei til jobb og når du møter nye mennesker bli fortalt hva de mener om det du lager. Rett fra levra, selv om det er litt skummelt. Du vet det bare gjør deg bedre.

Du vil være en pioneer i den mobile utviklingen hvor touch-teknologi endelig utfordrer etablerte, drøvtygde sannheter.

Du blir inspirert av tanken på å jobbe med dyktige utviklere, journalister, forretningsutviklere og produktsjefer i samme prosjekt. Du liker også tanken på å jobbe med utviklere og designere fra våre team i andre land.

Du har allerede erfaring med utvikling og lansering av digitaltjenester som har gjort en forskjell. Du kan kommunisere med blyant og du kan utfordre og “massere” konsepter til riktig nivå før du tar det videre.

Du elsker mennesker, teknologi og tjenester og vil være med å gjøre folks digitale VG-døgn til et underholdende, pulserende og engasjerende sted å være.

I så fall ser vi etter nettopp deg til designavdelingen vår og ser frem til å høre fra deg.

Du finner mer info om stillingen på FINN. Noe du lurer på? Ring eller mail meg :-)

 

Mvh,

Axel Haugan

Leder for interaksjonsdesign & konseptutvikling i VG

M: [masked]
E:  [address removed]

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Denne eposten er sendt til alle medlemmer av IxDA Oslo. Inntektene fra jobbannonser som denne går uavkortet til å opprettholde aktivitetsnivået til IxDA Oslo og gjør det mulig for oss å lage gode møter med spennende foredragsholdere ti ganger i året, helt gratis for våre medlemmer.

IxDA Oslo er en ideell organisasjon registrert i Brønnøysundsregisteret med org. nr. [masked] og drives på frivillig basis.

Ønsker du å annonsere ledige stillinger, eller har du spørsmål til oss i IxDA Oslo?
Ta kontakt med [address removed].

 

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy