addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblightning-boltlinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstar-shapestartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

[JOBB] Skedsmo kommune trenger deg!

From: IxDA Oslo C.
Sent on: Wednesday, January 18, 2017, 9:47 AM
Skedsmo kommune satser på digital tjenesteutvikling, med kort vei fra idé til produksjonssetting. Her får du som erfaren webutvikler, mulighet til å påvirke hele verdikjeden. Vi har utviklet et eget designsystem og ønsker å ta et enda tydeligere eierskap til brukeropplevelsen.
Skedsmo kommunes logo

Er du en systemutvikler med sans for god brukeropplevelse?

Skedsmo kommune trenger deg!

Skedsmo kommune satser på digital tjenesteutvikling, med kort vei fra idé til produksjonssetting. Her får du som erfaren webutvikler, mulighet til å påvirke hele verdikjeden.

Vi har utviklet et eget designsystem og ønsker å ta et enda tydeligere eierskap til brukeropplevelsen.

Vi søker deg som:

  • Er genuint opptatt av å utvikle brukervennlige løsninger
  • Liker å jobbe tett mot sluttbruker
  • Ønsker å levere med kvalitet
  • Har lengre erfaring fra frontend-arbeid

Vi kan tilby:

  • Hyggelige, rause, dyktige og entusiastiske kollegaer
  • Et kompetent og utfordrende fagmiljø
  • Mulighet til å forme fremtidens digitale offentlige tjenester
  • Konkurransedyktig lønn

Les mer om stillingen

Ta gjerne kontakt om du lurer på noe.

Håvard Wiik
Leder web og portalavdelingen

IxDA Oslo arrangerer gratis månedlige møter om design og brukeropplevelse med foredragsholdere fra hele verden, arrangerer faglige workshops og jobber for å styrke UX-utdanningene i Norge.

Vi er en ideell organisasjon registrert i Brønnøysundsregisteret og drives på frivillig basis.

Ønsker du å annonsere ledige stillinger, faglige arrangementer, eller har du spørsmål til oss i IxDA Oslo? Send oss en epost.

People in this
group are also in: