addressalign-toparrow-leftarrow-leftarrow-right-10x10arrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblightning-boltlinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmediummessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstar-shapestartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahooyoutube

[JOBB] Unfold søker erfaren frontendutvikler

From: IxDA Oslo C.
Sent on: Wednesday, September 6, 2017, 5:40 PM
Unfold åpner nå for flere høyt kvalifiserte teknologer som bl.a kan være med å bygge verdens største innendørs skisenter, neste generasjons bileierskap, effektivisering av borettslag og mange andre spennende innovasjonsprosjekter. Vi er et strategisk design- og teknologiselskap som jobber målrettet med produkt- og forretningsutvikling for å gjøre selskapene og tjenestene vi utvikler best i sine markeder og rigget for fremtiden.
Unfold logo

Unfold søker erfaren frontendutvikler

Vi åpner nå for flere høyt kvalifiserte teknologer som bl.a kan være med å bygge verdens største innendørs skisenter, neste generasjons bileierskap, digitalisering av borettslag og mange andre spennende innovasjonsprosjekter.

Unfold er et strategisk design- og teknologiselskap som jobber målrettet med produkt- og forretningsutvikling for å gjøre selskapene og tjenestene vi utvikler best i sine markeder og rigget for fremtiden. Se mer om mulighetene på våre karrieresider.

Se hva Unfold kan tilby

IxDA Oslo arrangerer gratis månedlige møter om design og brukeropplevelse med foredragsholdere fra hele verden, arrangerer faglige workshops og jobber for å styrke UX-utdanningene i Norge.

Vi er en ideell organisasjon registrert i Brønnøysundsregisteret og drives på frivillig basis.

Ønsker du å annonsere ledige stillinger, faglige arrangementer, eller har du spørsmål til oss i IxDA Oslo? Send oss en epost.

People in this
group are also in: