Insider Dev Tour-Jacksonville

Are you going?

6 people going

Share:

University of North Florida

1 UNF Dr · Jacksonville, FL

How to find us

Andrew R. Robinson Theater: Building 14A Room 1314

Location image of event venue

Details

Please Register at: https://developer.microsoft.com/en-us/windows/campaigns/us-fl-jacksonville?utm_source=idterben

The Insider Dev Tour is for developers interested in building Microsoft 365 experiences (Windows, Graph, Office, Teams) today, using the latest dev technologies, as well as for those who want a peek into the future. If you can read code, this is for you, regardless if you are a beginner, an expert, a student, or a hobbyist developer.

The morning keynote session will give you a demo and code-focused overview of the new developer technology emerging from Redmond. It’s the best of Microsoft Build for Microsoft 365 developers. We’ll cover Windows, Graph, Office, AI, and more so that you are up-to-date and able to make informed decisions when choosing from the latest technology for your next project.

This is a 100% developer-focused event.

The tour is an opportunity to connect directly with leads and engineers from Redmond, as well as regional industry leaders and the community of Microsoft MVPs and RDs. We’re excited to meet you in person! #InsiderDevTour

AGENDA:

8:00 AM - 9:00 AM (1 Hour) Registration/check-in/Breakfast

9:00 AM - 10:00 AM (1 Hour) Keynote
The best from Microsoft Build, condensed into a demo-filled and fun hour for developers.
Speaker: Holly Mitchell

10:00 AM - 10:30 AM (30 Minutes) Morning Break

10:30 AM - 10:55 AM (25 Minutes)
Developing with the new Edge Browser
Speaker: Honya Elfayoumy

11:05 AM - 11:30 AM (25 Minutes)
Introduction to Microsoft Graph Services
Speaker: Mark Radacz

11:40 AM - 12:05 AM (25 Minutes)
Leverage the Power of Machine Learning on Windows
Speaker: Andreas Erben

12:05 PM - 1:00 PM (1 Hour) Lunch and Women in Technology Panel

1:00 PM - 1:30 PM (30 Minutes) After-lunch game and prizes

1:30 PM - 1:55 PM (25 Minutes)
The Future is Now with ASP.NET Core 3.0
Speaker: Julian Radacz

2:05 PM - 2:30 PM (25 Minutes)
Productive Web Development with NodeJS and Microsoft Developer Tools
Speaker: David Fekke

2:30 PM - 3:00 PM (30 Minutes) Afternoon Break

3:00 PM - 3:25 PM (25 Minutes)
Connect your Desktop Apps with the Microsoft Graph
Speaker: Diana Torres Viasus

3:35 PM - 4:00 PM (25 Minutes)
Build Embedded and IoT Solutions with Microsoft Windows IoT Core
Speaker: Steven Fowler

4:10 PM - 4:35 PM (25 Minutes)
Create Powerful User Interfaces with the Latest Windows APIs and Open Source Libraries
Speaker: Robert Evans

4:35 PM - 5:00 PM (25 Minutes)
Closing Remarks, Evaluations, Giveaway