Upcoming Meetups

No upcoming Meetups

What we're about

Ik ben al mijn gehele leven geïnteresseerd in lekker eten en drinken. Nooit heb ik echt stilgestaan bij de origine van mijn voeding, noch bij het feit hoe het op mijn bord geraakt was....tot een kleine twee jaar terug. Toen begon ik mij plots wel af te vragen waar en hoe en wat.

Dat heeft geleid tot het alleen nog consumeren van niet-dierlijk voedsel. Sommige noemen dat veganistisch maar die term is me wat geladen soms, ik refereer er graag naar als zijnde 'plantaardig'. Als hobbychef opende er wel een totaal nieuwe keuken en tot op heden ben ik op en top geïnspireerd.

Ondertussen heb ik mij ook verdiept in meditatie, relaxatie, ademhalingsoefeningen, yoga en veel meer. De nodige cursussen en workshops hebben geleid tot verschillende certificaten alsook voor voedingscoach. Dat is nu mijn nieuwe beroep en ik wil anderen bijstaan en gidsen in het nastreven van hun doelen.

Vermits ik een echte 'kennis-junkie' ben, hou ik ervan om van gedachten te wisselen over de meest verscheidene onderwerpen.
Dat eten en voeding een dagdagelijkse normaliteit is in het Westen, maakt het altijd een geweldige insteek om tot interessante gesprekken te komen.

Members (25)

Photos (3)