addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Joomla! Gebruikersgroep 's-Hertogenbos­ch

 • Café Bar le Duc

  Korenbrugstraat 5, 's-Hertogenbosch (map)

  51.689816 5.300313

 • Het onderwerpen van deze bijeenkomst van de gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch zijn:

  • NoNumber extensies - Hans Kuijpers

  • Dr. Joomla. Heb je een probleem met je Joomla site... leg het voor aan de groep en we komen er samen uit.

  Stuur een e-mail naar [masked] als je zelf een keer een presentatie geven wil. Heb je een suggestie voor een andere presentatie, dan vernemen we ze graag via Google Form.

  Zoals iedere maand zal er ook een website van een van de deelnemers worden besproken. Presenteer een van je websites en ontvang opbouwende feedback van de andere deelnemers.

  Deelname

  Iedereen is welkom om (gratis) deel te nemen aan deze bijeenkomst, ook als je nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest.
  Graag onderaan deze pagina aangeven dat je naar de bijeenkomst komt zodat we weten hoeveel mensen er gaan komen, ook als je reeds eerder een bijeenkomst hebt bezocht. We kunnen terecht in Café Bar le Duc, alwaar een beamer en wifi aanwezig is.

  Bijeenkomsten

  De Joomla! gebruikersgroep regio 's-Hertogenbosch komt elke maand afwisselend op de eerste maandag of dinsdag van de maand bij elkaar. Als je vragen over de bijeenkomsten hebt of op de hoogte wilt worden gehouden kan je een e-mail sturen naar [masked]. Blijf op de hoogte van elke bijeenkomst en meld je aan voor de nieuwsbrief. Hiermee sturen we je een herinnering voor de volgende bijeenkomst.

Join or login to comment.

Want to go?

Join and RSVP

2 going

 • Hans K.
  JUG073 - 's-Hertogenbosch, Co-Organizer,
  Event Host
 • Arjan A.
  JUG073, Co-Organizer

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy