Past Meetup

WordPress Meetup: Drinks & Networking at Teerenpeli

This Meetup is past

8 people went

Every 3rd Tuesday of the month until May 20, 2019

Location image of event venue

Details

HUOM! Saulin aihe peruuntui maaliskuussa sairastapauksen vuoksi. Tämän tilalla järjestetään tapaaminen Teerenpelissä. Tervetuloa!

Tulossa myöhemmin:
- - - -
WordPress Meetup: Moderni JavaScript kehitys dinosauruksille

JavaScriptin kirjoittaminen oli joskus kohtuullisen helppoa:

Script-tagit vaan saitille ja menoksi. Nykyään, ennen kuin pääsee kirjoittamaan riviäkään koodia, pitää asentaa node ja npm, babel ja webpack ja ties mitä muuta härpäkettä. Tämä johtaa helposti tilanteeseen, jossa moderniin JavaScriptin maailman on vaikea astua. Ja kun viimein saa työkalut konffattua oikein ja katsottua jotain esimerkkikoodia, niin syntaksi on ihan outoa ja vierasta. Mitä nämä kaikki miljoonat sulut ja "=>" -merkit oikein tarkoittaa?

Tämä miitti on tarkoitettu erityisesti koodareille ja koodarin aluille, joille JavaScript on ollut välttämätön paha WordPress projekteissa. Miitin aikana käydään läpi mm. seuraavat buzzwordit: Node, npm, Babel, webpack, ES6, Prettier ja ESLint. Jonkinlainen aiempi utelias kuikuilu näiden suuntaan on plussaa, mutta ei välttämätöntä.

Meetup pidetään suomeksi / This meetup will be held in Finnish.

## Slack

The local Finnish Slack community is a great place to meet other WordPress enthusiasts and get help with WordPress-related issues. Details on how to sign up are available on WordPress Finland page: https://fi.wordpress.org/chat/