What we're about

Det här är grupp för alla som tror på balans i livet och tycker att vänner, familj och fritid ska få ta minst lika mycket plats som arbete.

Det finns en ny arbetsmarknad som har fått namnet gig-ekonomi. Istället för att vara anställd ”giggar” man, dvs jobbar som konsult i projekt och tillfälliga anställningar. Andelen giggare växer snabbt, både i Europa och USA.
Att ha en möjlighet att styra över alla aspekter av sitt arbetsliv och privatliv är en av de stora drivkrafterna för att lämna den traditionella anställningsformen. Samtidigt är utvecklande uppdrag och spännande utmaningar viktigt.
Hur rustar sig den traditionella arbetsgivaren för det nya sättet att jobba? Vilka yrken kan man gigga inom? Finns det en trygghet även om man inte är anställd?

Den här gruppen är till för alla som är intresserade av ämnet. Kanske är du redan egenföretagare eller funderar på att bli. Kanske arbetar du på traditionellt sätt och är nyfiken på hur detta påverkar de traditionella företagen. Vi vill vända och vrida på frågeställningar, dela erfarenheter och försöka spå lite i framtiden.

Past events (1)

Gigekonomin är här för att stanna, men vad innebär det?

Karlstads Innovation Park

Photos (2)