addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Trevligt att ses?

 • Needs a location

 • Försökte skriva ett diskussionsinlägg, men det verkade funka sådär.
  Tiden går och ingen har tagit tag i mötena, förutom buggar på krogen, så vad säger ni. Dags för en träff? Har någon nått de vill ta upp så så säg till, annars skulle jag tycka att det vore trevligt att träffa er över en bit mat, utan någon agenda. Sätter ett datum för att ha ett diskussionsunderlag. Jag är ganska flexibel, så passar något annat datum bättre så säg till!

Join or login to comment.

 • Urban P.

  Hej! Hoppas alla mår bra i kylan. Är en vecka kvar innan detta datum och jag vill bara kolla så att ni fortfarande kan komma. En annan fråga är vart vi skall hålla hus. Någon som har ett bra förslag på ställe?

  2 days ago

 • Yvonne A.

  Fler funderingar ... om kravbaserad testing ...
  Kompletta och testbara krav (inkluderande en testbar design och implementation) har jag ännu inte upplevt. Vissa krav kan inte verifieras mer än delvis och andra är outtalade.
  Börjar mer och mer se arbetet med testspecifikation som en mix av tolkning av dokumenterade krav, förväntningar på systemet, och en möjlighet att på något pedagogiskt sätt visa hur system fungerar (eller inte fungerar), kanske som konsekvens av något designval. Jag märker att det genererar frågor varför jag väljer att testa saker som inte är direkt kravställt men som försöker visa både systemets begränsningar och fördelar, och som avslöjar lite om hur funktionaliteten är uppbyggd. Det ger lite extra information som kan vara viktig när det ska rättas buggar, planera för ny eller ändrad funktionalitet, eller bara checka innehållet user guiden.
  Någon annan som har funderat kring detta?

  November 14

 • Yvonne A.

  Jag hänger gärna med. Någonting som jag funderar mycket kring just nu är bra arbetssätt när testarbetet pågår samtidigt med utveckling av HW och SW (och även krav). Har ni idéer och erfarenheter och lust att prata lite om det?
  Det är långt till december, vad sägs om torsdag 27/10?

  1 · October 3

  • Henrik E.

   Kanske är en egen träff? The more, the merrier!

   October 4

 • Niclas H.

  Jag tycker buggar på krogen var mycket bra. Det passar även om vi är få och det blev bra diskussioner. Jag är gärna på om det blir något mer event.

  October 3

Want to go?

Join us!

4 going

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy