addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

LKK.r (Rælingen) - Foreldremøte

Lær Kidsa Koding Rælingen (LKK.r)

Foreldremøte torsdag 6. februar kl 19-20

Sted: Smestad skole

Saker:

Vi har hatt en svært vellykket start den 21. januar hvor første Kodeklubb gikk av stabelen. Når trenger vi å høste erfaringer og stake ut veien videre.

Jeg oppfordrer alle foreldre som deltok aktivt den 21.01 om å komme, samt nye interesserte. Du trenger ikke være et erklært geni, bare vanlig. Det er nemlig vi andre i gruppa. Dersom du ikke kan komme, så sender jeg uansett ut et referat. (Har du ikke sendt mail til meg før, kan du gjøre det slik at jeg får din mail-adresse).

1. Problemet med nettverket pga kapasitet. IKT-avdelingen i Rælingen kommune har en løsning på denne utfordringen (som skyldes svært mange som møtte opp).

2. Vi må ha enda flere foreldre som kan hjelpe til med lett servering, bistå med PC/Mac spørsmål og ikke minst spørsmål om koding og oppgaver.

3. Vi startet med kodespråket Scratch. Vi ønsker å utvide med 1-2 nye språk. Diskusjon rundt det praktiske. 

4. Litt mere formalisering av oppgaver og roller. Sette oppdatoer for våren. Neste Kodeklubb blir: Smestad 25.02, Rud 25.03.

5. Eventuelt.

Vel møtt !

Innspill mottas til: [masked]

Mvh

Dag 

T:[masked]


Join or login to comment.

5 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy