addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

De gebruikers van de Wibautstraat en Weesperstraat kampen met de bekende grootstedelijke uitdagingen. Het gebied is zelfs uitgeroepen tot de lelijkste straat van Nederland. Ze kunnen dus wel wat probleemoplossers gebruiken. Zeker als die creatief zijn en een passie voor digitale technologie hebben. 

Wij zijn een coalitie van hogescholen, bedrijven en organisaties die expertise en talent koppelt aan lokale initiatieven. 

Zo maken we van dit gebied de Knowledge Mile: een creatieve leeromgeving waar slimme oplossingen voor de grootstedelijke uitdagingen van vandaag worden ontwikkeld, getest en getoond.

De Knowledge Mile is een initiatief van het Amsterdam Creative Industries Network. Wij nodigen je uit om onderdeel te worden van onze coalitie. Creëer met ons de slimste straat van Nederland.

Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Welcome!

Recent Meetups

What's new

 

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy