addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

De Green Knowledge Mile Winterwandeling

 • This location is shown only to members

 • Wandel met ons langs alle locaties waar zaadjes zijn geplant om de Knowledge Mile groener, duurzamer en leefbaarder te maken. Komend jaar gaan we de vruchten plukken van verschillende initiatieven die nu worden voorbereid en dat willen we graag met jullie delen.  

  Wat is er al zichtbaar en waar liggen de kansen? Hoe draagt de Green Knowledge Mile bij aan gezondheid en luchtkwaliteit, leefomgeving, klimaatbestendigheid en biodiversiteit in ons gebied? En belangrijker; wat kun je zelf bijdragen? 

  Laat je inspireren tijdens de Green Knowledge Mile Winterwandeling! 

  We verzamelen om 15.00 uur in The Pool bij The Student Hotel en wandelen van hieruit de mile (1,6 km). Onderweg worden we door verschillende betrokkenen bijgepraat over gerealiseerde en nog te ontplooien initiatieven. Met warme chocolademelk in het vooruitzicht gaan we samen kansen in kaart brengen en op een inspirerende eindlocatie napraten. 

  Aanmelden: via deze meetup pagina

  Vragen? [masked] 

  (Openingsfeest van de Ruyschtuin, het eerste Park om de Hoek langs de Knowledge Mile)

Join or login to comment.

Want to go?

Join and RSVP

20 going

RSVPs close: Dec 12 at 3:00 PM

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy