addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Introduksjon til AngularJS og hvordan Hatteland bruker AngularJS i sitt produkt

Etter lang tids pause ønsker vi nå igjen velkommen til NNUG møte. Denne gangen er temaet Javascript og single page applications (SPA). Vi bruker også litt tid å vise frem RamBase som er et forretningssystem utviklet av Hatteland.

Agenda:

• Introduksjon til Single page applications (SPA) og AngularJS. (av Roger Gullhaug / Jon Terje Aksland)

• Hva er RamBase? En demo av forretningssystemet utviklet av Hatteland - krydret med litt tekniske detaljer. (av Jon Terje Aksland)

• En gjennomgang av hvordan vi bruker AngularJS i utviklingen av RamBase (av Roger Gullhaug)


Om dette høres interessant ut så er det viktig at du melder deg på slik at vi vet hvor mye mat vi må bestille. Vi serverer pizza og brus.

Join or login to comment.

  • Alf Inge H.

    God introduksjon og flinke foredragsholdere.

    June 6, 2014

20 went

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy