addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

DevOps eller dø!

Vi inviterer til et foredrag om kontinuerlige leveranser og devops.

Stein Inge Morisbak vil holde innlegg med tittelen "DevOps eller dø!"

Kontinuerlige Leveranser og DevOps er praksiser som lar virksomheter dytte idéer ut til sine kunder før andre er ferdige med sin første iterasjon.

Kvaliteten på det som leveres øker i takt med hyppigheten på leveransene. Tettere samarbeid mellom drift og utvikling bidrar til at alle trekker i samme retning. Det er forretning som bestemmer når noe skal ut i produksjon, ikke IT. Vi er vitne til et av de største paradigmeskiftene innen IT i vår tid. De som ikke transformerer sine IT-organisasjoner risikerer å bli etterlatt for å dø.

Han vil i dette foredraget forklare hva DevOps og Kontinuerlige Leveranser innebærer og hvorfor det er så viktig å ikke bli sittende på gjerdet. Han vil også presentere egne erfaringer med å levere kontinuerlig. Hovedsakelig erfaringer fra utviklingen av Digipost for Posten Norge AS.

Stein Inge har jobbet med IT i snart 20 år og har erfaring fra både drift og utvikling. Nå leder han Bekk Consulting sin satsning på Kontinuerlige Leveranser, DevOps og Sky. Til daglig jobber han som tech lead for teamet som utvikler NSB sine kundevendte løsninger på web og app. Han er en erfaren foredragsholder og grunnlegger av DevOps Norway Meetup.


Agenda:

- Introduksjon av Kode59 (starter kl 19:00)

- Hovedinnlegg "DevOps eller dø" av Stein Inge Morisbak

- Pause, med pizza og kaffe

- Visning av UniMicro sitt CI-miljø

Join or login to comment.

 • Stein Inge M.

  Takk for i går!

  Her er en lenke til slidene mine om det skulle være av interesse: https://goo.gl/tUdaoD

  Ser frem til kommende meetups :-)

  January 27

 • Øystein Lervik L.

  Interessant tema og dyktig foredragsholder

  January 27

 • Musa A.

  Hello i want to attend but i dont know if English is spoken because i dont speak Norwegian

  January 25

 • Frank Atle R.

  Vi minner om foredraget "devops eller dø" kommende torsdag kl 18:45.
  Inngang er gratis og vi kommer til å tilby kaffe, brus og det blir pizza servering i pausen.
  Det er nå ca 40 påmeldte på facebook og meetup.
  Man er selvsagt også hjertelig velkommen uten påmelding men vi oppfordrer alle til å melde seg på slik at vi beregner nok mat og drikke.

  3 · January 24

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy