Tőzsdepszichológia alkalmazása, mik lehetnek a 2018. év vezető kriptovalutái

Kriptovaluták & blokklánc alkalmazása a mindennapokban
Kriptovaluták & blokklánc alkalmazása a mindennapokban
Public group

A38 Hajó

Petőfi híd, budai hídfő · Budapest

How to find us

Ha autóval jössz, tudsz ingyen parkolni a rakparton.

Location image of event venue

Details

Minden résztvevő vendégünk egy korsó Borsodi sörre vagy ha autóval jön egy ásványvízre.

A Facebook újabban TILTJA a kriptovaluták és ICO-k reklámozását. :( - Ezért választottam a soron következő meetup-unknak egy ilyen béna címet, amire nagyon kevesen jelentkeztetek. A Meetup új címe: Kriptovaluták & ICO-k keresése, értékelése + Tőzsdepszichológia a gyakorlatban

Előadás I. részének lényege:
Hogyan keressünk ICO-kat, milyen módon tudjuk értékelni a már bevezetett 1500 kriptovalutát?

II. részben Tőzsdepszichológiánk működését, gyakorlati alkalmazását ismerhetjük
Mosonyi Szilárd bemutatja, hogy egy több mint 10 éves kutatás-fejlesztési folyamat során kialakított ORGANOCO módszer alkalmazásával miként tudunk tudatosan rálátni és beavatkozni a befektetési döntések mögötti emberi működésekbe, folyamatokba. Hogyan tudunk sikeresebbek lenni a belső döntési folyamatainkra való rálátással.

Jegyek az A38.HU oldalán vásárolhatók:
https://www.a38.hu/hu/program/kriptovalutak-meetup-2

Bővebben:
Tavalyi év sztár kriptovalutái voltak a Bitcoin [masked] USD), Ethereum (8,4-741 USD), Ripple (0,0065-1,61 USD) és a NEO (4,51-250 USD) valamint a Cardano (0,01-0,72).

Mik azok a frissen bevezetett kriptovaluták, melyek a 2018. évben kiugró eredményt, nyereséget hozHATnak? ICO-k keretében kerülnek ki a jövő nagy nyereséghozó kriptovalutái vagy már most is kereskedhetünk velük?

Hogyan keressünk ICO-kat, milyen módon tudjuk értékelni a már bevezetett 1500 kriptovalutát?

Megpróbálok fókuszba helyezni pár kevésbé ismert kriptovalutát, újonnan bevezetett ICO-t vagy olyan ICO-kat, melyek jegyzése - számunkra túl - gyorsan, de sikeresen zárult le és még nincsen a nagyobb tőzsdékre bevezetve. Elemzem a szektorok szerinti sikergyanús kriptovalutákat is.

II. rész:
2018. januári korrekció (extrém zuhanás) kiváló alkalmat adott számunkra, hogy gyakorlati tapasztalatot szerezzünk a tőzsdepszichológia hatásaival kapcsolatban.

Felidézzük Andre Kosztolány iránymutatásait és megnézzük, hogyan tudjuk megfogadni tanácsait és miként tudjuk magunkra szabottan alkalmazni. Meghívott előadónk, Mosonyi Szilárd bemutatja, hogy egy több mint 10 éves kutatás-fejlesztési folyamat során kialakított ORGANOCO módszer alkalmazásával miként tudunk tudatosan rálátni és beavatkozni a befektetési döntések mögötti emberi működésekbe, folyamatokba. Hogyan tudunk sikeresebbek lenni a belső döntési folyamatainkra való rálátással.

Elérhetőségem: [masked]

Üdvözlettel:
Pataki Gábor
alapító
CoinBroker.hu