addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Coding Dojo

Denne gangen tenkte jeg å kjøre en "Coding Dojo". Kort fortalt går det ut på at vi skal løse et relativt enkelt problem (en såkalt "Code Kata"), men vi skal gjøre det ved hjelp av en bestemt metodikk. F.eks. ved hjelp av TDD, BDD, objekt-orientert, ingen if-setninger, eller lignende. Jeg tenkte å kjøre denne dojo'en med TDD slik at alle kan få litt hands-on erfaring med teknikken.

Etter meetup'en tenkte vi å ta turen bort til Sinatra for å være med på quiz. Vi stiller da selvfølgelig eget lag slik at vi kan gruse de andre amatørene :)

Merk tidspunkt: Vi starter kl 19 slik at vi har god tid før Quiz'en som starter kl 21.

mvh

Kjetil Klaussen

Join or login to comment.

 • Kjetil K.

  Artig og lærerik kata-sesjon

  February 22, 2013

  • Geir Rune B.

   Enig med du, god idé og vel utført. Kan gjerne gjentas senere for min del.

   PS:
   Laget forresten en test av MultiCoreFizzBuzz, på min 2-kjerners arbeidslaptop utgjorde det hele 5 sekunders forbedring. Og alt jeg behøvde å gjøre var å endre Enumerable.Range(...) til ParallelEnumerable.Range­(...)

   1 · February 22, 2013

 • Jørgen M. S.

  Dette her krasjer med valentines day (fortalte kalenderen min meg?!?). Jeg møter uansett opp :) Bare pass på at fremtidige meetup-er ikke kræsjer med Steak and BJ day så er jeg happy :-D

  January 30, 2013

  • Jørgen M. S.

   @Geir Rune: Bra meetupen ble flyttet ei uke, for jeg har ikke vært i hardtrening! :)

   February 1, 2013

  • Geir Rune B.

   Da har vi ingen unnskyldning for å feile den 21. i alle fall ;-)

   February 1, 2013

5 went

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy