addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Ferdig snart?

De fleste av oss - enten vi er utviklere eller ikke - lever under et konstant press for å levere, men hva gjør du for å sørge for å levere? Denne gangen tar jeg for meg noen tips & triks som har hjulpet meg til å øke egen leveransehastighet og sørge for å faktisk bli ferdig snart.

NB! Dette blir ikke en kode-fokusert sesjon, men mer fokusert på arbeidsmetodikk og profesjonalitet.

Join or login to comment.

 • Kjetil K.

  Takk for det! Synes det ble noen gode diskusjoner i etterkant og fikk noen gode tips selv også :)

  Slides'ene er lastet opp på slideshare; http://www.slideshare.net/KjetilKlaussen/produktivitet

  1 · April 13, 2013

 • Kjetil K.

  Bra oppmøte og gode diskusjoner!

  April 13, 2013

 • Thorvald Stolsmo B.

  Enig, dette var både hyggelig og nyttig. Kjetil, er det mulig å få tilgang til den fine lista du hadde med screen- og podcast leverandører? Tror jeg skal begynne å spe ut krimlydbøkene med litt nyttige ting også når jeg kjører bil... :)

  April 13, 2013

 • Jørgen M. S.

  Vært innom mange metodene tidligere, noen er prøvd og nesten glemt, andre er beholdt. Interessant å høre om erfaringene til alle sammen, og at det er mye av det samme som går igjen. Kjetil gjør som alltid en god jobb. Takk for en interessant kveld.

  April 12, 2013

 • Ole M.

  Ferie, dessverre.

  March 21, 2013

 • Jørgen M. S.

  Gjør ikke meg noe å prøve en ny plass. Hva med Lille Onkel? Vet ikke om de har TV/prosjektør...

  March 18, 2013

 • Kjetil K.

  Peppe's Pizza var allerede booket da jeg skulle reservere plass til meetupen, så enten må vi finne et annet sted eller så må vi utsette møtet til etter påske. What say you?

  March 18, 2013

7 went

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy