addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Kmmnksjn r vnsklg!

Ny høst, nye muligheter for læring!

Denne gangen er det Per Gunnar Hansø som skal holde et innlegg om kommunikasjon basert på bl.a. Chris Argyris "Ladder of inference". Hvordan kommuniserer vi for eksempel med våre kunder?

Kveldens meetup er sponset av Amerika - http://amerika.no

NB! Pga familieforøkning har jeg litt begrenset med muligheter til å holde noen innlegg selv utover høsten, så jeg håper flere kan bidra slik at vi kan holde meetup'en i gang :)

Join or login to comment.

Our Sponsors

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy