addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Jan-Erik V.

Organizer

Location:

Oslo

Organizer since:

May 21, 2013

Networks

Hvordan kan denne meetup’en være mest verdifull for deg?

Gutten min begynner på Heggedal skole til høsten og jeg vil gjerne bidra til å få igang noe slags MiniMaker/ KodeKlubb i tilknytning til skolen. Håper at denne meetup'en kan bidra til at jeg kan få kontakt med likesinnede.

Hvordan ønsker du å bidra og hva synes du vi burde drive med?

Jeg ønsker å bidra etter arbeidstid som arrangør/ instruktør/ voksenperson ved Heggedal skole fra høsten. Ser for meg at programmering av robot-lego, 3d-printing og modellering, programmering i Scratch, programmering av fjernstyrte biler og helikptre etc kan kunne være aktiviteter man kunne fått til etter hvert om man fikk samlet en håndfull frivillige og funnet oss noen egnede lokaler.

Introduction

Til daglig er jeg it-konsulent hos Itera. Der jobber jeg med slikt som UX-design og frontend utvikling. Er også far til en teknologi-interesser­t 5-åring og derfor er jeg kjempeglad for at "Lær Kidsa Koding!" finnes og vil bidra i mitt nærområde.


People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy