addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Lær Kidsa Koding! – Asker Message Board › Kodeklubben t-skjorter

Kodeklubben t-skjorter

Thomas B.
tbrastad
Oslo, NO
Post #: 1
Jeg har lyst til å få printet noen kule t-skjorter med Kodeklubbens logo til kursdeltakerne. Noen som har tips til hvor vi kan hente sponsormidler? F.eks. et lokalt tech selskap, som får sin logo på skjorta.
Nå som det er flere Kodeklubber i Asker kan vi jo koordinere felles bestilling. Jeg tipper vi trenger rundt kr 5000 til å trykke 100 stk. Flere som er interessert?
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy