addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1launch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Camilla F.

Location:

Trondheim
Hometown: Trondheim

Member since:

April 17, 2013

Networks

Hvordan kan denne meetup'en være mest verdifull for deg?

Har fulgt #lærkidsakoding siden oppstart i slutten av feb. Fattet interesse med en gang da jeg har barn som er i skolealder. Håper på å få delta på meetups og å dele ideer og erfaringer.

Introduction

Jobber med IT-rekruttering og konsulentutleie i Experis IT Trondheim. Koder ikke selv, men er veldig interessert i fagområde. Har to barn på 9 og 15, og mulighetene ligger der for dem!


People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy