addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1linklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Lars B.

Location:

Oslo
Hometown: Oslo

Member since:

March 4, 2013

Hvordan kan denne meetup'en være mest verdifull for deg?

Finne et miljø, hvor jeg kan få med meg barna og lære data - imotsetning til hva de lærer i skolen. Data *er* programmering.

Introduction

Mangeårig karriere som kontorrotte og fikler.

What Lars B. is saying about this Meetup Group

Det var gøy. Det blir spennende og planlegge hvordan vi kan mixe 3D med riktig programmering. Det kan bli spennende med processing. Jeg tror imidlertid det kanskje kan bli vel så moro med python. Python for kids, ser ut til å lære barna å lage / skrive inn egne spill, slik vi gjorde det før - da alt var mye bedre. Det er jo også fortsatt målsetningen for Raspberry - å lage en python-maskin. Må også få sagt, at jeg fikk løst med problemet med å kjøre SketchUp, Knut: http://wiki.winehq.org/GoogleSketchup :)


Our Sponsors

  • Bouvet ASA

    Mat, Drikke og lokaler. Timer for Simen Sommerfeldt

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy