addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Maria L.

Location:

Oslo

Member since:

January 8, 2014

Hvordan kan denne meetup'en være mest verdifull for deg?

Tips and tricks. Ønsker å sparke i gang lokal barnegrupper som programmerer sammen. Ikke bare tørr 'hallo verden', men linket opp mot mods og plug-ins i Minecraft mm og anvendelse i barnas interesseverdener for å fyre gløden og ikke bli helt 'skole'.

Introduction

Min datter, Miriam på 15 år, kommer. Hun jobber seg gjennom c++ for dummies

What Maria L. is saying about this Meetup Group

Stappfullt av ivrige, motiverte barn i alle størrelser, som utforsket og lærte fokusert og konsentrert. Tenk om dette hadde vært en skoletime!


Member of 1 other Meetup

Our Sponsors

  • Bouvet ASA

    Mat, Drikke og lokaler. Timer for Simen Sommerfeldt

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy