addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Joacim Haagen S.

Location:

Oslo

Member since:

March 25, 2013

Hvordan kan denne meetup'en være mest verdifull for deg?

Jeg ønsker å være met å bidre til at programmering og IT blir en større del av skolen i Norge. Programmering og IT som valgfag, evt. via valgfaget "Teknologi i Praksis".

Introduction

Jobber til daglig som selvstendig systemutvikler/konsu­lent/kurs instruktør, samt forfatter av fagboken Ember.js in Action. Har lyst til å bidra til at programmering er noe som kan tilbys som valgfag fra ungdomsskolenivå.


Our Sponsors

  • Bouvet ASA

    Mat, Drikke og lokaler. Timer for Simen Sommerfeldt

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy