addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Even G.

Location:

Vestby

Member since:

March 11, 2013

Hvordan kan denne meetup'en være mest verdifull for deg?

Jeg håper å møte noen som også liker å programmere, på min alder. Jeg håper å lære om programmering, spesielt i C++ / C#. Jeg håper også lære så mye som mulig om alle programmeringsspråk som mulig.

Introduction

Jeg er en 15-årig gutt. Jeg elsker å programmere, spesielt i C++. Jeg har tenkt å bli programmerer via mastergrad på UiO. Jeg jobber med en bok om C++ nå, av Michael Dawson.

What Even G. is saying about this Meetup Group

Supert!


People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy