addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Intro til kodetimen - torsdag 28. november på Tekonologihuset i Oslo

From: Bjørn Sør-Reime E.
Sent on: Thursday, November 28, 2013 11:43 AM

 

Hei, i dag kjøre vi en kort informasjonsøkt om Kodetimen. Dette er både for lærere, foreldre, rektorer, IKT ansvarlige, julenissen og de fleste andre som har interesse av at barna våre i fremtiden ikke skal fremstå som digitale analfabeter.

Møt opp til samtaler og informasjon klokken 19:00 på Teknologihuset om du eller skolen din er interessert. Vi skal også ta opp foredragene, slik at informasjonen blir gjort tilgjengelig for alle. Dog, det blir mest fest om vi er mange tilstede "live".

Mvh Bjørn S. Erga

Our Sponsors

  • Bouvet ASA

    Mat, Drikke og lokaler. Timer for Simen Sommerfeldt

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy