addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcredit-cardcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobe--smallglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1languagelaunch-new-window--smalllight-bulblinklocation-pinlockm-swarmSearchmailmessagesminusmobilemoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Lær kidsa koding! - Oslo Message Board › Snart åpner et skikkelig nettsted - og Skal du på NDC og kunne tenkt deg å v

Snart åpner et skikkelig nettsted - og Skal du på NDC og kunne tenkt deg å være på community Stand for LKK?

Simen S.
user 2528350
Group Organizer
Oslo, NO
God søndag ettermiddag!
NDC: Jeg fikk oppfordring fra Morten Løkke Andersen om dette, og det er jo en fin anledning for rekrutttering.
Jeg skal på NDC, men klarer ikke å organisere dette selv. Alt vi trenger er en A3 plakat og noen flyers, kanskje en PC med en preso. Noen som har lyst til å være med på det? Jeg kan hjelpe til med plakat-innhold og flyer-innhold, evt. preso, men noen andre må snakke med NDC (Som er velvillig instilt så det holder!) for å avtale hvor og når.
Send mail til Simen.Sommerfeldt@bouvet.no om du er interessert!
Nettsted: Vi har fått en wordpress ansvarlig (Linda Granstad) og kan dermed bygge en skikkelig community der. Første versjon kommer ila. kort tid. Det kommer et nyhetsbrev som beskriver mer om hva som skjer før sommeren.
/Simen
Powered by mvnForum

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy