addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Deze groep biedt  HEARTFULNESS  RELAXATIE / MEDITATIE aan . Een  simpele methode aangepast aan onze moderne tijd om  lichaam en geest te ontspannen  De methode is eenvoudig.  

https://youtu.be/MTOVuxOhh8g

Deze groep onderscheidt zich van alle andere vormen van yoga , mindfulness en/of meditatie door het gebruik van Transmissie. Transmissie is de overdracht van een zeer subtiele spirituele energie, die helpt om de balans tussen “hoofd en hart” te herstellen, waardoor ons hart zich kan openen en we op een natuurlijke manier meer onszelf kunnen zijn.

Deze meditatie oefening/workshop is opgezet als een experiment met jezelf en gericht op een eerste eigen ervaring van de effecten van de methode. Je leert dan ook  de rust in je hart, innerlijke verbondenheid met jezelf te ervaren en de harmonie in je leven te herstellen.

Deze workshop is open voor iedereen die ouder is dan 18 jaar, die belangstelling heeft om, in een ontspannen sfeer, tot zichzelf te komen. Worden ook aangeboden: een toegankelijke en eenvoudige meditatiewijze met de bijbehorende ondersteuning. Er zijn geen kosten aan de workshop of onze verdere ondersteuning verbonden.


Join us and be the first to know when new Meetups are scheduled
Log in with Facebook to find out
By creating a Meetup account, you agree to the Terms of Service

Recent Meetups

What's new

 
Founded Mar 4, 2016

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy