Past Meetup

WordPress A/B testing & lead generation: krijg meer bezoekers naar je site.

This Meetup is past

69 people went

Location image of event venue

Details

Deze Meetup is, in tegenstelling tot de vorige twee, in Leiderdorp, in AREA071. Met dank aan WPLounge voor het sponsoren van de ruimte!

Tijdens de derde WordPress Meetup 071 zal Wouter Postma van WPLounge (www.wplounge.nl) een presentatie geven over A/B-testen.

Veel website-eigenaren zijn vooral bezig met het verhogen van hun bezoekersaantallen. SEO en SEA kosten vaak veel geld, tijd en moeite en het resultaat is niet altijd meetbaar. Naar conversie wordt vaak niet of nauwelijks gekeken. Door de conversie van je website te meten én te verhogen kun je met hetzelfde aantal bezoekers méér verkopen of meer contactaanvragen krijgen.

Wouter zal laten zien hoe je met behulp van gratis tools (zoals Google Analytics en Google Optimize) en weinig technische kennis A/B-tests kunt opzetten voor je (WordPress-)website. Aan de hand van echte voorbeelden zul je zien dat hele kleine verschillen een grote impact kunnen hebben op de conversie!

De andere spreker is Marleen de Korver (http://www.marleendekorver.nl/) zij weet, naast het bouwen van WordPress websites, ook alles van lead generation, oftewel: hoe krijg je bezoekers naar je website (en zorg je dat die uiteindelijk ook klant van je worden!)

Locatiesponsor: WPLounge
Dranksponsor: Csorba Media
Sponsor sprekerscadeaus: SetFocus