Past Meetup

Advanced Custom Fields en winnaar Automattic Design Awards business case.

This Meetup is past

31 people went

AREA071

Sisalbaan 5a · Leiderdorp

How to find us

We zitten op 10 minuten fietsen van Leiden CS maar je kunt er ook gratis parkeren!

Location image of event venue

Details

Het programma is een klein beetje gewijzigd in plaats van de oorspronkelijke planning: Rian Rietveld is helaas verhinderd, haar accessibility reviews van websites hou je tegoed. In plaats daarvan hebben we nu Peter van Grieken van Frozen Rockets bereid gevonden te komen spreken over de website van Kit.nl.

📣 Spreker 1: Peter van Grieken
Peter van Grieken (http://frozenrockets.nl/) won afgelopen zaterdag tijdens WordCamp US de Automattic Design Award voor best site. Samen met een team van freelancers maakte hij voor KIT (Nederlands Tropeninstituut) een nieuwe website in WordPress. Van 7 sites in een Multisite naar 1, Gutenberg-ready én toegankelijk. In deze presentatie vertelt Peter over hun aanpak en uitdagingen tijdens het bouwen van deze website.

📣 Spreker 2: Niels Pilon
Niels Pilon van Fris Online (https://fris.online) zal een presentatie geven over de Advanced Custom Fields plugin.

Advanced Custom Fields is een plugin die je helpt om de content van je website eenvoudig te beheren zonder technische kennis nodig te hebben. Daarnaast is het een onmisbare plugin voor WordPress developers die meer uit hun (custom) thema willen halen.

Niels zal uitleggen waarom hij deze plugin zo graag gebruikt en je introduceren in de mogelijkheden van Advanced Custom Fields. Dat doet hij met een aantal (praktijk) voorbeelden en een live demo. De presentatie zal wat codevoorbeelden bevatten maar is ook prima geschikt voor niet-technische WordPress gebruikers.

🏢 Locatiesponsor: WPLounge
🍻 Drinks and snacks sponsor: Csorba Media