Blockchain voor LEAN - presentatie/inspiratie avond

This is a past event

13 people went

Location image of event venue

Details

Blockchain bedrijven schieten als paddenstoelen uit de grond. En ook de crypto koersen lijken de weg omhoog weer gevonden te hebben. Is de hype voorbij? En waar is deze hype op gebaseerd? Wat is Blockchain? En welke veranderingen gaat het brengen?

Het bureau “Blockchain voor lean” richt zich met haar presentaties en trainingen op het creëren van inzicht bij het niet technisch-publiek. Blockchain is weliswaar een technische innovatie, maar de uitdaging zit hem veelal in het organisatievraagstuk. Het wordt dan ook wel een coöperatie of samenwerkingstool genoemd. En door het organisatieconcept te leren begrijpen, ga je de verandering zien. Hiervoor is een ICT-achtergrond niet nodig.

Vergelijkbaar met het internet gaat Blockchain nieuwe mogelijkheden bieden voor interactie. Vergelijkbaar met het internet zal dit leiden tot nieuwe organisatie -en verdienmodellen en leiden tot ander gedrag bij de klant. Je zou Blockchain technologie dan ook wel kunnen omschrijven als een nieuwe samenwerkings-tool voor het digitale tijdperk.

Wil je meer weten? Kijk dan even op onze website. Of kom naar onze meetup (de datum, tijd en plaats). Entree is gratis (presentatie wordt in het Nederlands gehouden).