Skip to content

Bouwavond - vuurwerk + hapje drankje?!

Photo of
Hosted By
Rene van der W. and 2 others
Bouwavond - vuurwerk + hapje drankje?!

Details

Nu we volledige dekking in Apeldoorn hebben is het tijd om weer eens apps te bouwen en toepassingen te verzinnen. Dus we gaan vanavond bouwen!

Rond oud en nieuw wordt er veel vuurwerk de lucht in geschoten. Onze bedoeling is om een LoRa device te bouwen die fijnstof gaat meten. Alle metingen worden verzameld en op een dashboard gezet.

Je kunt op deze avond zelf bouwen en coderen (expliciet aanmelden bij Remko is nodig als je wilt bouwen - ivm bestellen materiaal). Kosten zijn plusminus 30,-- euro. Als je interesse hebt, kan je komen kijken en meedenken. Gewoon binnenlopen.

Op dit moment is er al volop discussie als voorbereiding op de bouwavond op Slack. Stuur even een reactie zodat we je een uitnodiging kunnen sturen.

Zoals gebruikelijk eten we vooraf om 18:30 gezamenlijk (bouwen begint zo rond 19:30). Mocht je willen aanschuiven om een hapje mee te eten, laat het ons even weten (i.v.m. reservering). Een maaltijd plus drankjes voor €15,- p.p. in de ontmoetingsruimte "Hanging Around" (1e etage). Deze keer verzorgt Millies Indische Keuken een vers Indisch gerecht (https://milliesindischekeuken.nl - geen grootschalige rijsttafel gezien de tijd/budget). Via de hoofdingang 'Tot2021', dan rechts de trap op vervolgens tegenover Millies Indische keuken.

Tot de 13de!
Tot 2021
Molenstraat-Centrum 1 · Apeldoorn
How to find us

Gebouw TOT2021 aan de Molenstraat Centrum 1 in Apeldoorn

Google map of the user's next upcoming event's location