Details

Udv ujra mindenkinek. Mivel az ido jonak igerkezik ezert a korabban elmaradt pikniket most vasarnapra kihirdetem! Alant a korabbi meetup szovege.

Mivel ez egy piknik, ezert ugy is kell keszulni. Hozzatok pokrocot, muanyag etkeszletet, hutoladat teletoltve. Hozhattok ezenkivul sporteszkozoket es jatekokat: petankot, pottyos labdat, vizipisztolyt, magyarkartyat, police 07-et, taviranyitos atomtengeralattjarot, stb.

Valamennyire azert ossze kell szervezni, hogy ki milyen kajat hoz. Bizom benne, hogy ennek megszervezesehez eleg lesz a talalkozo uzenofala. Mivel szerintem eleg sokan leszunk, ezert nem kell mindenkinek haromfogasos ebeddel keszulni. Az is eleg, ha valaki csak sok hideg uditot hoz, de biztos lesz aki orosz hussalataval, marhaporkolttel vagy epp franciakremessel keszul. Hint: mindenki szereti a rantotthust!

Maximalnom kellett a letszamot, a park szabalyainak megfeleloen, ezert kernem, hogy ha valaki jelentkezett, de megsem jon el, legyen szives az RSVP-jet atallitani! Persze a sutiadagjat megesszuk.

Korbeneztem a lehetseges helyszinek kozott es sajnos majd minden parkban tilos a barbeque es egyeb nyilt lang hasznalata, ezert az okorsutes ezuttal elmarad! Nagyon szepen megkernek mindenkit, hogy olvassa el a park piknikekre vonatkozo szabalyzatat: http://www.royalparks.org.uk/parks/the-regents-park/visiting-regents-park/picnics