addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Customer Development with Dan Toma

Silicon Valley legenden Steve Blank sier at forretningsplaner som regel ikke overlever første kundekontakt. Som følge av dette sier han at gründere må komme seg ut av kontoret så raskt som mulig og begynne å prate med kundene sine: For å lære mer om hvem de er, hvilke problemer de har, og hvordan en kan løse disse problemene.

Så nå står vi utenfor kontoret å lurer - Hva nå? Hvor finner jeg kundene mine? Hvilke spørsmål bør jeg stille? Hvordan bør jeg stille dem? Og mer generelt: Hvordan fungerer kundeutvikling i praksis?

For å besvare disse spørsmålene får vi besøk av den erfarne kundeutvikleren Dan Toma. Som blant annet er forfatter av "The Corporate Startup Book" og arrangør av den internasjonale suksessen LeanCamp.

Husk å melde deg på vårt offisielle Facebook event: https://goo.gl/Ls3YtV

Samlingen er gratis, åpen for alle og vil foregå på Engelsk. For deg som kommer rett fra jobb byr vi også på LEAN lapper.

Bli en del av bevegelsen!

Å skape #10000NyeJobber er lettere med #SkikkeligeVerktøy

---

Hvem er Dan Toma?
Dan har lang fartstid som entreprenør og intraprenør i selskaper som Deutsche Telekom, Pearson og Bosch. Han er også forfatter av "The Corporate Startup Book" og arrangør av den internasjonale suksessen LeanCamp. Han brenner for innovasjon og bruk av Lean Startup metodikk både for oppstartsbedrifter og etablerte selskaper som vil lykkes med sine innovasjonsprosjekter.

http://TheCorporateStartupBook.com/
http://LeanCamp.co/

-

Hva er LSC?
Lean Startup Circle Stavanger har som formål å øke regionens entreprenørers, intraprenørers, innovatører og wantreprenørers bevissthet og kompetanse på Lean Startup - "Gründerens Verktøykasse". Det vil si å gjøre de bevisste på hvilke utfordringer Lean Startup hjelper med å håndtere. Gi de teoretisk forståelse av de ulike verktøyene i Lean Startup, og ikke minst lære de hvordan en bruker disse verktøyene i praksis.

http://Stavanger.LeanStartupCircle.com/

---

Summary
LeanCamp co-founder Dan Toma will show us how to use Customer Development to learn about customers needs. And more specifically answer questions such as: Where can I find customers to interview? What questions should I ask them? And how should I ask these questions?

The event is free, open to the public and will be held in English. You will also get the opportunity to try some LEAN Norwegian pancakes.

Join the movement!

Join or login to comment.

  • Kamila P.

    Great meeting, thanks a lot!

    1 · December 1

5 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy