addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Agile en ICT Beleid

  • Sep 7, 2012 · 7:00 PM
  • Finalist Eindhoven

Agile cafe avond met Brigitte van der Burg van de VVD!
Bijzonder vereerd zijn wij met spreekster dr.Brigitte van der Burg. Brigitte is al sinds 2006 tweede kamerlid voor de VVD en heeft in haar omvangrijke portefeuille het belangrijke onderwerp ‘Overheid & ICT’.

Het afgelopen jaar heeft Brigitte (oa. als voorzitster van de parlementaire enquete Overheid ICT) belangrijke beleidstaken verricht op Overheid ICT terrein (zie dit overzicht). Zoals iedereen bij ASC weet, niet alleen technologie vernieuwt, vooral ook de manier waarop wij (met beleid) technologie maken: van Agile professionals tot vakmanschap!

Brigitte heeft in de kamer al regelmatig de wens benadrukt voor groeiende professionaliteit & vakmanschap in de ICT sector. Op deze mooie zomeravond doet zij dit weer, tevens om de vakmannen van ASC Eindhoven warm aan te moedigen en uit te dagen!

Zie hier nogmaals de brochure.

Programma op vrijdagavond 7 september. Locatie is bij Finalist.

19:00 Inlopen en broodjes
19:30 Opening: ICT en Beleid, dr. Brigitte van der Burg
20:00 Open Space: ICT Beleid in 2013
21:30 Borreluur

Join or login to comment.

8 went

Our Sponsors

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy