Magento 2 Top 10 extensies

Magento User Group Noord-Holland
Magento User Group Noord-Holland
Public group

SupportDesk Headquarters

Hogehilweg 19, 1101 CB · Amsterdam

How to find us

Amsterdam-Zuidoost / Bijlmer Arena

Location image of event venue

Details

Voor Magento 1 is al meerdere malen een MUG toegewijd aan de “Top 10 extensies”. Afgelopen jaar is er echter een flinke toename geconstateerd van (Magento 1) webshops die naar het Magento 2 platform zijn overgestapt of willen overstappen. Deze MUG willen we ons dan ook gaan richten op de “Top 10 extensies voor Magento 2”. Welke extensies zijn must voor jouw Magento 2 shop en welke moet je met een flinke boog omheen lopen? En zijn er wel Magento 2 extensies beschikbaar die jouw (Nederlandse) markt ondersteunen?

Dus ben je aan het overwegen over te stappen naar Magento 2, op zoek naar nieuwe extensies, of wil je juist jouw bevindingen over Magento 2 extensies geven? Tijdens deze MUG ben je op de juiste plek! Voorafgaand aan de MUG zullen we enthousiaste Magento 2 webshop eigenaren benaderen om hun persoonlijke top 10 samen te stellen. Deze zullen tijdens de MUG dan uitgebreid besproken worden.

Ook zullen we, zoals voorgaand keren, kijken naar waar extensies het meest op beoordeeld worden. Zijn voor jou louter de beoordelingen de doorslaggevende factor, of telt de bereikbaarheid van de developer en diens mogelijkheid om snel issues op te pakken ook mee? Ook voor developers is deze MUG dus een ideale gelegenheid om inzicht te krijgen in de factoren waar mensen extensies op beoordelen.

Dus ben je webshopeigenaar, developer, kom je om een extensie aan te prijzen of alleen om te luisteren? Je gaat na deze MUG hoe dan ook met een hoofd bomvol kennis en inspiratie naar huis. Voor iedereen die meer inzicht in de "Top 10 Magento 2 extensies" wilt is dit een mugt-visit.