addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

MUG073: Magento Security

Bij de afgelopen Meetup kwamen security issues aanbod.
o.a.
- http vs https - het hoe en waarom van SSL certificaten
- security patches - niet installeren = riskant en toch, veel winkels zijn (gedeeltelijk ongepatched). Probeer maar eens uit op magereport.com. Hoeveel risico loop je? Wat is een redelijke termijn om gepatched te zijn?

Join or login to comment.

 • Jisse R.

  Nog stilletjes hier :0 maar ik bestel alvast te eten

  August 16

 • Jisse R.

  Wat extra suggesties vanuit de MUG meetup van gisteren: Security is relevant voor iedereen, dus de wens is ook om wat meer webwinkeliers hier naar toe te laten komen. Dat betekent: promotie van de MUG - ga ik mee aan de slag, maar mocht je suggesties hebben, laat het weten. Verder is gisteren de HTTPoxy exploit verschenen - ook leuk om even te noemen, naast andere wetenswaardigheden zoals Magento Shoplift, MageReport, rootkits, Magmi, Thuiswinkelwaarborg.

  @Jonna: Kan jij iets vertellen over MageReport?

  @Gert-Jan: Kan jij iets vertellen over Thuiswinkelwaarborg?

  Daarnaast lijkt het me leuk om van een webwinkelier zelf te horen over de verhalen van "gehackt zijn" - misschien een combinatie van webwinkelier en developer die samen het probleem ervaarde en tacklden. Ideeen zijn welkom!

  July 20

  • Gert-Jan R

   Ik heb wel een "mooie" case; voor de webwinkelier wat minder

   1 · August 15

  • Jisse R.

   @jonna geen probleem. Wel nog even afmelden ;)

   August 16

 • Jisse R.

  Morgenavond vind alweer de MUG plaats, deze keer over security. Ik ben zelf rond 18:00 aanwezig voor een hapje, zodat we stipt om 19:00 uur kunnen beginnen. Wie eet er mee?

  2 · August 15

  • Jean-Paul O.

   Wij gaan het helaas niet redden vanavond.

   August 16

  • Jisse R.

   Jammer. Misschien volgende keer in Utrecht?

   August 16

 • Roger @.

  Als er tijd over is wil ik graag een inleiding geven in: Kennis Technologie. Hier gaat het vooral om wat kennis technologie is en wat je er mee kunt. En voor diegene die er nog niet helemaal klaar voor is. Aangeven welke data hij nu (bij overgang naar MAgento 2 :-) moet gaan opslaan, om over een jaar of 5 meteen aan de slag te kunnen met BIG-DATA. I.p.v. dan er achter te komen dat hij tewijnig of geen geschikte data heeft om kennis er uit te halen.

  August 1

 • Hans K.

  sjammer... ben dan net met vakantie

  July 18

Our Sponsors

 • Yireo

  Talks, inspiration, organizing events

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy