Magento SEO Workshop

This is a past event

22 people went

Price:
 €90.00
Location image of event venue

Details

Magento SEO workshop

Tips & Tricks over SEO en Magento SEO Mobile Rich Snippets Boottocht inclusief BBQ door Amsterdam SEO en Magento

Search Engine Optimization is een belangrijk onderdeel van elke website. Als je je site niet optimaliseert dan raak je steeds verder achterop bij je concurrentie. Het begint al bij de techniek van een website. Naast de techniek moet de inhoud van je website interessant genoeg zijn om te lezen en naar toe te linken. Sander Lems (http://www.linkedin.com/profile/view?id=27892213) (ISM eCompany) zal de ins en outs met betrekking tot SEO Magento bespreken. Door een kijkje te geven in eigen keuken worden de beste SEO geheimen blootgelegd.

SEO Mobile

Zoekmachines beoordelen een website niet alleen op content of populariteit, er wordt ook gekeken naar hoe Mobile friendly het is. Ray Bogman (http://www.linkedin.com/profile/view?id=11855029) gaat dieper in op de optimalisatie en performance met betrekking tot Magento SEO Mobile. Wat dit is en wat komt er allemaal bij kijken om je Magento mobile ready te krijgen.

Rich Snippets

Kleine stukjes code op je productpagina kunnen het verschil maken of je al dan niet gevonden wordt in de zoekmachines. Deze kleine stukjes code heten Rich Snippets. Tijdens deze workshop zal Hans Kuijpers (http://www.meet-magento.nl/speaker/hans-kuijpers/) uitleggen wat ze zijn, wat ze doen en hoe je ze inzet om je productpagina’s beter gevonden te laten worden. Hierbij zal niet alleen uitgelegd worden waarom het belangrijk is, maar ook hoe je het vervolgens zelf toe kunt passen.

Voor wie?

Deze bootcamp is bedoeld voor implementatoren van Magento webshops: beheerders, webdesigners en programmeurs. De dag draait vooral rondom tips en trucs waarmee de vindbaarheid van een Magento shop kan worden verbeterd. Hier is wel technische kennis voor nodig: een basiskennis van Magento is sterk aan te raden om de complexere onderwerpen goed te kunnen volgen.

Kosten

De kosten voor de SEO workshop plus boottocht (inclusief een BBQ en drankjes) zijn 90 euro. Een kaartje voor de workshop kun je op deze pagina (http://www.supportdesk.nu/shop/checkout/cart/add?product=11) van SupportDesk bestellen.

Inschrijven?

Door een RSVP inclusief betaling kan je je inschrijven voor deze workshop.