addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscontroller-playcrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramFill 1light-bulblinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonprintShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

Leiden - Múzeum és szélmalom látogatás

Az időbe belefér egy szélmalom és a múzeum látogatása is Leidenben. Mindkettő néhány percre van gyalog a Centraaltól. Utána igény szerint beülős-beszélgetős összejövetel.
http://volkenkunde.nl/nl
http://molendevalk.leiden.nl/nl/bezoek-de-valk/
Találkahely: 13 órakor a Starbucks előtt (közvetlenül a buszpályaudvar felőli bejáratnál)Információs telefonszám az esemény napján (pl. később érkezőknek)[masked] illetve -aki tudja- az állandó privát számomon.

Join or login to comment.

1 went

  • A former member

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy